آزادی ۵ تبعه هندی  از زندان دوبی پس از ۱۸ سال-راهبرد معاصر
بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم اطلاعیه جدید سفارت ایران خطاب به ایرانیان مقیم آلمان پوتین: هر توافقی درباره اوکراین باید حافظ منافع امنیتی روسیه باشد حمله بی‌سابقه حزب‌الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی واکنش ایران به واهمه از ترور ترامپ! نخستین تماس صدراعظم آلمان با پوتین پس از دو سال قطعنامه جدید سازمان ملل در حمایت از حق تعیین سرنوشت فلسطینیان سفیر ایران در بیروت: سفر مقامات ایرانی به لبنان از شاخص‌های مهم حمایت از این کشور و مقاومت است

آزادی ۵ تبعه هندی  از زندان دوبی پس از ۱۸ سال

پنج تبعه هندی که بیش از ۱۸ سال به جرم قتل در دوبی زندانی بودند، با رضایت خانواده مقتول و بخشش دولت امارات متحده عربی آزاد شدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ پنج مرد اهل ایالت «تلانگانا»‌ی هند که به مدت ۱۸ سال در دوبی زندانی بودند، سرانجام نزد خانواده‌های خود بازگشتند.

در سال ۲۰۰۵، این افراد به نام‌های «شیواراتری مالش»، «شیواراتری راوی»، «گولم نامپلی»، «دوندگولا لاکشمن» و «شیواراتری هانمانتو»، همه ساکنان منطقه «راجانا سیرسیلا» در تلانگانا، در دبی مشغول به کار بودند که به قتل یک تبعه نپالی متهم شدند.

مقتول قبلا به عنوان نگهبان در یکی از از ساختمان‌های که این افراد در آن کار می‌کردند، مشغول بود.

در نهایت، کارگران هندی به جرم قتل به ۲۵ سال زندان محکوم شدند.

در سال ۲۰۱۱، «کالواکونتلا تاراکا راما رائو» عضو مجلس ایالتی تلانگانا از نپال دیدار و با خانواده قربانی ملاقات کرد و غرامت مالی ۱۵ میلیون روپیه را به آن‌ها تقدیم کرد.

اما مشکل زبانی در دوبی وضعیت حقوقی پنج هندی را پیچیده کرد و به رغم درخواست‌ها و تلاش‌ها، آن‌ها با حکم سختی از سوی دادگاه دبی مواجه شدند. دادخواست عفو اولیه آن‌ها توسط دادگاه دوبی رد و مدت حبس آن‌ها طولانی شد.

نقطه عطف و گشایش، اما اصلاح قوانین دوبی بود که فرصتی را برای آزادی آن‌ها باز کرد؛ در سپتامبر سال گذشته میلادی (شهریور ۱۴۰۲)، راما رائو این عضو مجلس ایالتی تلانگانا با کمک وزارت امور خارجه درخواست عفو برای شیخ «محمد بن راشد آل مکتوم» حاکم دوبی ارسال کرد.

در نهایت، درخواست بخشش این پنج مرد مورد تایید قرار گرفت و هفته‌ها مذاکره به آزادی آن‌ها از زندان ختم شد.

این افراد امروز (چهارشنبه) به هند رسیدند و با اعضای خانواده خود ملاقات کردند. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده