ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

آزادی ۵ تبعه هندی  از زندان دوبی پس از ۱۸ سال

آزادی ۵ تبعه هندی  از زندان دوبی پس از ۱۸ سال پنج تبعه هندی که بیش از ۱۸ سال به جرم قتل در دوبی زندانی بودند، با رضایت خانواده مقتول و بخشش دولت امارات متحده عربی آزاد شدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ پنج مرد اهل ایالت «تلانگانا»‌ی هند که به مدت ۱۸ سال در دوبی زندانی بودند، سرانجام نزد خانواده‌های خود بازگشتند.

در سال ۲۰۰۵، این افراد به نام‌های «شیواراتری مالش»، «شیواراتری راوی»، «گولم نامپلی»، «دوندگولا لاکشمن» و «شیواراتری هانمانتو»، همه ساکنان منطقه «راجانا سیرسیلا» در تلانگانا، در دبی مشغول به کار بودند که به قتل یک تبعه نپالی متهم شدند.

مقتول قبلا به عنوان نگهبان در یکی از از ساختمان‌های که این افراد در آن کار می‌کردند، مشغول بود.

در نهایت، کارگران هندی به جرم قتل به ۲۵ سال زندان محکوم شدند.

در سال ۲۰۱۱، «کالواکونتلا تاراکا راما رائو» عضو مجلس ایالتی تلانگانا از نپال دیدار و با خانواده قربانی ملاقات کرد و غرامت مالی ۱۵ میلیون روپیه را به آن‌ها تقدیم کرد.

اما مشکل زبانی در دوبی وضعیت حقوقی پنج هندی را پیچیده کرد و به رغم درخواست‌ها و تلاش‌ها، آن‌ها با حکم سختی از سوی دادگاه دبی مواجه شدند. دادخواست عفو اولیه آن‌ها توسط دادگاه دوبی رد و مدت حبس آن‌ها طولانی شد.

نقطه عطف و گشایش، اما اصلاح قوانین دوبی بود که فرصتی را برای آزادی آن‌ها باز کرد؛ در سپتامبر سال گذشته میلادی (شهریور ۱۴۰۲)، راما رائو این عضو مجلس ایالتی تلانگانا با کمک وزارت امور خارجه درخواست عفو برای شیخ «محمد بن راشد آل مکتوم» حاکم دوبی ارسال کرد.

در نهایت، درخواست بخشش این پنج مرد مورد تایید قرار گرفت و هفته‌ها مذاکره به آزادی آن‌ها از زندان ختم شد.

این افراد امروز (چهارشنبه) به هند رسیدند و با اعضای خانواده خود ملاقات کردند. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار